Velkommen HOWARD

Tirsdag dro jeg og min gode venn Jon på åpningen av Howard Kjøkkenskriveri sin nye butikk på Skøyen. Gøy å ønske en ny og annerledes kjøkkenvare forretning velkommen.

Her er konseptet at det produktet du kjøper, får du et kurs om bruken av produktet med på kjøpet. Du kan derfor lære deg alt om produktene,  gå på brød- og bakekurs, pizzakurs eller kanskje et vinkurs + mange flere spennende kurs.

Lokalene er stilfult innredet og produktene er virkelig i fokus. Alle hyller og bord er på hjul og butikken kan enkelt bli til kurslokale.

For meg ble kveldens høydepunkt da 4 premier skulle trekkes. Jeg ble den heldige vinneren av en KitchenAid stavmikser, noe vi ikke hadde fra før. Vi har allerede prøvd den ut og lagd hjemmelaget guacamole. Helt fantastisk!

Jeg ser virkelig fram til å ta noen kurs her og ønsker HOWARD hjertelig velkommen.

IMG_8356IMG_8353IMG_8362IMG_8367IMG_8346

Ønsker dere alle en fortsatt fin lørdag.

//byMads//

Write a comment