Stavanger på 6 timer.

Lørdag tok jeg turen sammen med min gode venninde, Anita, over fjellet til Stavanger. Der besøkte vi Cadell Design, som akkurat har åpnet Showrommet sitt. Det er jo ikke lange turen over fjellet med fly, så vi fikk vel 6 timer i Stavanger.

Så interessert i interiør som vi er, var jo dette som å komme til en godtebutikk. Flere hundre kvadratmeter med lekkert interiør, satt sammen i vakre og inspirerende utstillinger. Vi ble vel begge enige om at koffertene våre ble ALTFOR små. Så da hjelper det på å få levert det vi ikke fikk plass til i kofferten direkte på døren.

Jeg fikk handlet med meg noen lekre lykter og puter, + den store Village people lampen i hvit og svart. Tror den kommer til å bli helt nydelig her hjemme.

Så kommer det etterlevert noen bilder og speil.

Bor du i Stavangerområdet kan jeg dypt anbefalle dere å ta turen, om ikke går det fly. Virkelig verdt det. Neste gang blir vi en hel helg, slik at vi får sett litt mer av hva Stavanger har å by på. Ellers kan dere sjekke ut Cadell Design på både Facebook og Instagram så lenge.

IMG_8800
Jeg fikk heldigvis med meg to av disse lyktene i kofferten + de grå putene i sofaen.
IMG_8803
Village People lampen til høyre kommer til å bli en juvel ved siden av sofaen min her hjemme.
IMG_8812
Sjekk det over 2 meter høye speilet med lys rindt hele. Perfekt i et “walk in closet” Har så lyst på!
IMG_8819
Anita og meg.
IMG_8820
Det ble en sen lunsj på Sola flyplass før vi returnerte Oslo.
IMG_8821
Jeg fikk til og med jobbet litt. Ganske trøtt her, vi stod opp kl 06.

//byMads//

Write a comment