Nyheter i hjemmet

Endelig begynner hjemmet vårt å ta form. Det siste året har vi vel mer eller mindre byttet ut det meste og vært gjennom en større stilendring. Vi legger kanskje litt mer penger enn normalt i interiør og innredning, men så er jeg kanksje litt mer enn gjennomsnittet interessert.

Stilen er strammere og mere gjennomført. Mye av det små er byttet ut med større gjenstander. Vi har vært mer bevisst i valget av tekstiler, farger og materialer. Jeg har mikset velur med lin og vevde Missoni puter. Fargene er mørke og mer maskuline. Vi bruker mye speil – både på veggene og på møblene.

Nytt sofabord, skrivebord og tv-bord er endelig på plass. Jeg har samarbeidet med Classic Living den siste tiden, og har vært med på å designe den lekre tv-benken dere kan se litt lenger ned. Justerbar høyde, nedfelt glassplate, demping i skuffene, lærhåndtak, sort velur i skuffene og ikke mindre 4 uttak for kontakter bak. Føler mye av det jeg har savnet i et tv-møbel på markedet i dag er på plass i dette møbelet. Vil foresten gratulere fantastiske Classic Living med sin nettbutikk, sjekk den ut HER. Der kan dere også handle de lekre møblene samt tv-benken.

Kontoret vårt som er en del av den 8 meter lange gangen, har blitt mitt favorittsted i leiligheten. Her blir jeg inspirert til å jobbe med både magasinet, instagram og jobbene jeg gjør innen Social Marketing. Nå venter jeg bare på en stasjoner iMac som vil være med på å gjøre jobben lettere.

Bildene dere ser over skrivebordet kan dere forresten bestille gjennom meg. Venter på å få levert 40 bilder snart, og har noen igjen for salg. Motivene er Prada, Coco, Diamond og Lips. Prisen er 1250,- per bilde. Send en mail til post@bymadsmagazine.com for forhåndsreservering. De vil være på lager innen kort tid.

Har dere noen spørsmål rettet til vårt hjem eller interiøret mitt kan dere stille en kommentar nederst under innlegget.

Jeg ønsker dere alle en fantastisk helg. For min del skal kroppen pleies ,og jeg skal få jobbet så mye som mulig. Den siste uken har vært hektisk med lange dager og reising.

Følg meg gjerne på SnapChat MadsNickolay

IMG_8933
Stuen vår er ikke den største, så her har material – og fargevalg vært viktig. Speil er mye brukt i både møbler og på veggen for å skape en ilusjon om at leiligheten er større en den er. Store gjennstander er gjennomgående i hele leiligheten, som den store Village People lampen fra Cadell Design til venste i bildet.
IMG_8951
To store lykter og en gigantisk champagnekjøler som er brukt som blomsterpotte med 4 orcideer er et blikkfang på stuebordet.
IMG_8863
Tv-benken er stuens juvel. Jeg har vært med å designe denne i et samarbeid med Classic Living, jeg elsker det ferdige resultatet.
IMG_8868
Skrivebordet er mitt lille fristed i leiligheten, jeg elsker å jobbe her, enten det er blogging, hjemmekontor eller andre kreative prosjekter. Her blir jeg inspirert.
IMG_8842
Jeg elsker å bruke Cooffetable-books i styling og i interiøret. Jeg har i over 2 år samlet på design, interiør og arkitekturbøker. Jeg kan sitte i flere timer og lese og bla i disse bøkene.

//byMads//

Write a comment