Hjemmets viktigste rom

Soverommet er i mine øyne hjemmets viktigste rom. Her skal man finne energi og lade batteriene til en ny dag.  Soverommet skal derfor være delikat og innbydene.

Men hvorfor er det slik at det er nettopp dette rommet vi folk pusser opp til sist og legger minst penger i? Et normalt menneske tilbringer mange timer her i døgnet. Vi er så opptatt av å pusse opp fasade, stue og kjøkken. De rommene vi inviterer gjester inn i. Soverommet er liksom ikke rommet vi tar med oss gjestene til når vi har besøk.

Her hjemme er soverommet en naturlig del av leiligheten og dørene står alltid åpne. Vi gjør som regel bedding av sengen hver eneste morgen og dette har blitt en naturlig rutine. Hvor mye mer fristende er det ikke å hoppe til sengs i en pent oppredd seng? Det skal så lite til, og vi elsker det jo.

Vi alle setter jo pris på å bo på hotell og smake på hotellfølelsen. Så hvorfor ikke skape den samme følelsen hjemme? Du tror kanksje det er mye som skal til? Men det er der de fleste tar feil. Man er langt på vei med sengegavl, hotellputer og et sengeteppe. Velg en varm og lun belysning, gjerne med demping.

Selv velger jeg å legge litt ekstra penger i et godt kvalitetssengetøy. Jeg elsker Gant, Høie, Ralph Lauren og Lexington.

På sengen vår nå har vi sengeteppe fra Lykkelig på Haver , sengetøy fra Gant kjøpt hos Vika Sov og Bad. Den fantastiske sengegavlen er fra Hagefokus og Vita Eos fjærlampen er kjøpt hos Raun Oslo.

Håper dette kan inspirere til å oppgadere hjemmets viktigste rom, nettopp SOVEROMMET.

Følg med på Instagram byMads og på SnapChat MadsNickolay

Ha en fantastisk søndag.

IMG_8874
Detaljer er alltid viktig. Tenn et duftlys for å skape en deilig atmosfære.
IMG_8886
Belysning er viktig, vi har ikke plass til nattbord så har valgt og henge lampene over sengen for å gi godt leselys.
IMG_8878

//byMads//

Write a comment