Tilbake til start

Først må jeg bare si tusen milioner takk for alle fantastiske tilbakemeldinger på innlegget jeg delte i går. Det har virkelig eksplodert viralt og er delt over 100 ganger. Mail, kommentarerfelt og telefonen har gått i ett i hele dag. Utrolig gøy at innlegget traff så mange av dere.

Så over til noe helt annet.

Sist uke jobbet jeg i Bergen et par dager. Det ble selvfølgelig et gjensyn med min gamle jobb i Riviera Maison, og et hyggelig møte med gamle kollegaer.

Riviera Maison vil alltid ligge mitt hjerte nært. Selv om jeg har vært interessert i interiør så lenge jeg kan huske, så var det her sjefsavgjørelsen om at jeg virkelig ville satse ble til. Riviera var plassen jeg fikk utfolde meg kreativt og lære meg masse om styling og oppbygging av butikk. Ingen interiørbutikker jeg kjenner til kan måle seg med stylingen til Riviera Maison. Her blir hele butikken totalt endret 4 ganger i året, alt etter sin årstid. Butikken males eller tapetseres, og alt av utstilinger endres. Så besøker man butikken før jul kan man knapt kjenne seg igjen noen måneder senere.

Skal jeg beskrive Riviera med noen enkle ord vil jeg si “landlig med en moderne touch”. De er flinke til å bruke temaer rundt kolleksjonene sine. De lar seg inspirere av ulike plasser rundt om i verden, noe også kolleksjonene synlig bærer preg av.

Kjenner du ikke til Riviera Maison kan du sjekke ut siden og nettbutikken HER.

IMG_8913IMG_8914IMG_8915IMG_8918IMG_8920IMG_8922

02451093-BD49-401F-8C51E43681A7F594-8E6538BE-EC17-476B-928104CDAC39AEB0

//byMads//

Write a comment