Min lille oase

Da var plutselig sommeren her. Kom kanskje som en overraskelse for oss alle, spesielt etter denne elendige våren. Denne uken har jeg hatt fokus på å gjøre uterommet (terrassen) klar for sommeren i en kampanje i samarbeid med Clas Ohlson. Her kan du lese hva uken har bydd på og hvilke produkter jeg har brukt.

Jeg startet sist søndag med å vaske og olje terrassen, noe som virkelig var på sin plass. Resultatet ble kjempe bra! Det gikk utrolig fort og var virkelig verd jobben. Var ikke klar over at Clas Ohlson hadde treolje engang. Så med olje og kost fikk jeg ny terrasse for under 200,-

Mandag vasket jeg vinduene grundig både innvendig og utvendig. Du kjenner deg kanskje igjen i å tenne masse lys? Det var virkelig på sin plass med en grundig vinduspuss.

Jeg har også laget min lille grønnsakshage ved å så frø som blir til agurk, paprika, tomat og sukkererter. Terrassen vår er jo ikke spesielt stor, så det passet perfekt med et mini drivhus. Gleder meg masse til det begynner spire å gro. Så idyllisk å kunne spise egen dyrkede grønnsaker.

I helgen har temperaturen vært opp til 25 grader i skyggen og vanndispensere med tappekran ble en favoritt. Fylt med vann, isbiter, lime eller agurk. Både praktisk og leskende. Terrassen er også fylt opp med lykter, lanterner og lysslynger drevet på solceller. Gjennom en solfylt dag lades disse opp og skaper fantastisk stemning om kveldene etter at solen har gått ned. Vi fikk Weber grill av min far i innflyttingsgave i fjor, så den har vi også fått tatt i bruk denne uken. Jeg begynner nesten å bli en ekspert på grilling og grillredskapene er også fra Clas Ohlson.

IMG_1634 (1)

Så her er resultatet, virkelig en terrasse som kommer til å bli godt brukt. Den har både tak og 3 hele vegger så vi er godt skjermet for vin og nedbør. Den er også 100% skjermet og vestvendt så solen har vi fra tidlig ettermiddag til den går ned om kvelden. Om det blir kjølig har vi 2 varmelamper som holder temperaturen oppe.

IMG_1643

Ønsker dere alle en fin kveld og nyt helgens siste timer.

byMads

Write a comment